Конкурси

header-04

Средњошколци и средњошколке,

Позивамо вас да се пријавите на конкурс и дружите се са вршњацима из Румуније.

У оквиру пројекта „ЕУ+МЛАДИ СРБИЈЕ: ВРЕДНОСТИ И ПРЕДНОСТИ“ Уг Праурија у сарадњи са општином Мајданпек повешће 15 ученика средњих школа на студијско путовање у Румунију у периоду од новембра  до децембра 2018. године.

Млади у пограничној општини Мајданпек нису довољно упознати са позитивним искуствима европских интеграција. Велики број младих никада није путовао у иностранство, посебно не у земље Европске уније,  Зато је неопходно и важно  правилно информисање  и едукација младих, о вредностима и предностима  европских интеграција и кроз упознавање са искуством Румуније.

  • Уколико си ученик/ца I и II разреда средњих школа
  • Поседујеш пасош
  • Имаш жељу да путујеш
  • Имаш сагласност родитеља

Позивамо те да се пријавиш на конкурс и дружиш се са вршњацима из Румуније. За пријаву на конкурс пошаљи пријавни формулар на емаил praurija@gmail.com

Све пристигле пријаве биће разматране. Рок за достављање пријава је 12. октобар  2018. године.

Рок за избор кандидата 15. октобар 2018.. године. Средњошколцима који путују, биће плаћени трошкови превоза, исхране, осигурања и смештаја.

Изабрани средњошкоци у обавези су да доставе сагласност родитеља да могу да путују у иностранство, најкасније до 20. Октобра 2018, године

 Први планирани полазак је 30. октобра 2018. године

Више информација о пројекту на http://www.praurija.com/

Преузми апликациони форумалар aplikacioni FORMULAR

ПРОЈЕКАТ ФИНАНСИЈСКИ ПОДРЖАЛА ОПШТИНА МАЈДАНПЕК

 

Hits: 559